bătăușa fetelor de pe pietonala din centru, identificată - este o fetiță de 13 ani
foto: arhivă

Duminică, 11 aprilie, două tinere din Sibiu au fost agresate de o minoră în centrul Sibiului. Copila a fost identificată, iar mama ei a primit o sancțiune de 500 de lei

O copilă de etnie romă la hărțuit două fete în centrul Sibiului. Totul s-a întâmplat în văzul lumii, iar persoanele martore nu au intervenit să ajute. În cele din urmă, fetele au depus o plângere la poliție, iar minora a fost identificată. Este vorba despre o fetiță de 13 ani de etnie romă. Întrucât nu este prima dată când minora, împreuna cu mama ei au săvârșit fapte de vagabondaj și cerșetorie, mama fost amendată cu 500 de lei.

Citiți și: Două fete bătute și înjurate în plina zi în Centrul Sibiului – „Nu ne-a ajutat nimeni”

”În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Compartimentului Poliție de Proximate din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, s-a reușit identificarea presupusei agresoare a celor două tinere. Este vorba despre o minoră în vârstă de 13 ani, domiciliată în municipiul Sibiu.
În conformitate cu prevederile articolului 2, punctul 33 din Legea nr. 61/1991R, mama minorei a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru neluarea măsurilor necesare pentru a o împiedica pe fiica sa de la săvârșirea faptelor de vagabondaj și cerșetorie.
Aspectele sesizate rămân în atenția polițiștilor în vederea organizării de acțiuni pe linia combaterii cerșetoriei și folosirii persoanelor vulnerabile (minori, persoane cu handicap, persoane ce provin din medii sociale defavorizate etc.) în acest scop, ocazie cu care vor fi luate măsuri legale în funcție de cele constatate.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Tulai, ce i-au facut, i-au dat amenda :))))
    De parca o si plateste.
    Astia trebuie trimisi la munca pe strada, supravegheati de plictisitii locali!