restricțiile actuale rămân valabile la sibiu, chiar dacă rata de incidență a scăzut sub 4 la mie

După mai multe zile consecutive de scădere a ratei de infectare, miercuri, 21 aprilie a fost prima zi în care municipiul Sibiu a înregistrat o incidență mai mică de pragul de 4 cazuri la mia de locuitori. Dacă trendul descendent se va menține, sibienii vor scăpa de o parte din restricții.

Din momentul în care Sibiul a depășit rata de infectare de 4 cazuri la mia de locuitori s-a introdus o serie de restricții noi. Printre cele mai importante se numără interzicerea circulației fără motiv întemeiat în intervalul 20:00-05:00, închiderea sălilor de fitness și închiderea magazinelor între 18:00 și 05:00.

Vedeți lista completă a restricțiilor aici: Noile restricții – Magazine închise la 18.00. Circulația interzisă după ora 20.00 – Se închid sălile de fitness

Restricțiile impuse intră în vigoare în momentul în are rata de incidență depășește 4 cazuri la mia de locuitori, dar se ridică doar dacă incidența scade sub 3,5 la mie.

Sibiul se apropie de ridicarea restricțiilor

Incidența la Sibiu continuă să scadă. În ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 67 de cazuri noi de coronavirus, iar rata de incidență cumulată la nivelul municipiului Sibiu este de 3,87/1000 de locuitori.

Ultima oră

Comentariul meu