un tată cu covid din axente și-a învățat copiii la prostii - au fugit toți din izolare
foto: arhivă

Un bărbat din Axente Sever, infectat cu COVID-19, care trebuia să stea în izolare, a fost depistat pe raza localității Copșa Mică. Omul era împreună cei doi fii ai săi, care ar fi trebuit să stea și ei în carantină.

Polițiștii sibieni au verificat, marți, 1.581 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina. De asemenea, au fost verificate 58 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 823 de mijloace de transport, din care 85 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 74 de sancțiuni contravenționale în valoare de 19.500 de lei.

Trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.500 de lei au fost aplicate unui tată din Axente Sever, și celor doi băieți ai acestuia. „Trei sancțiuni contravenționale în valoare de 12.500 de lei pentru nerespectarea măsurii izolării și carantinei. Este vorba despre 3 membri ai aceleiași familii, tatăl, aflat sub măsura izolării, și doi fii (aflați sub măsura carantinei), dintre care unul minor, domiciliați în localitatea Axente Sever, depistați pe raza localității Copșa Mică”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Alte 54 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.500 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Ultima oră

Comentariul meu