Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a primit un aviz favorabil de eliberare condiționată din partea Comisiei Penitenciarului Rahova, a declarat, miercuri, avocatul lui, Flavia Todosiu.

Flavia Todosiu, avocatul lui Liviu Dragnea și pro decanul Baroului București, a confirmat, pentru Aleph News, avizul favorabil de liberare condiționată primit de Liviu Dragnea din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

„Dânsul a îndeplinit fracția pe care o prevede legea, de două treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit. În aceste două treimi au fost incluse și, respectiv, scăzute, zilele de câștig prin muncă. Astfel, dânsul a intrat în această comisie și s-a dat acest aviz favorabil, ceea ce înseamnă că îndeplinește absolut toate condițiile de legalitate pentru a i se admite această cerere”, a spus avocatul lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Sursa: Mediafax

Ultima oră

Comentariul meu