descinderile de miercuri - traficanții sunt din zona sibiului și mediașului - unul făcea afaceri direct din închisoare

Percheziții de amploare au avut loc, miercuri dimineața, în mai multe localități din județul Sibiu, dar și în județele Cluj, Alba și Brăilă, la locuințele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri. Unul dintre traficanți făcea „afaceri” direct din închisoare.

Dintre cele 38 de domicilii percheziționate, 32 sunt de pe raza județului Sibiu. Traficanții de droguri erau din zona municipiului Sibiu și din zona municipiului Mediaș, dar și din localitățile învecinate. Alte patru percheziții au avut loc la Cluj, una la Brăilă și una în Alba, în închisoare, loc în care unul dintre traficanți făcea „vânzările”.

„Astăzi, 21 aprilie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sibiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Sibiu, efectuează 38 de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, în județele Sibiu, Cluj, Alba și Brăila”, a anunțat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Zeci de percheziții la Sibiu – Traficanți de droguri săltați de mascați – Au fost găsite arme, bani și cannabis

Gruparea de criminalitate organizată a fost constituită încă de la începutul anului 2020. Membrii acesteia au desfășurat și coordonat activități de procurare, transport, deținere și comercializare către consumatori ai unor droguri de mare risc, și anume cannabis, sau a unor substanțe care produc efect psihoactive.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate până în prezent, au fost descoperite și ridicate mai multe arme, o cultură indoor cu 19 plante de cannabis, plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie, 35.000 de euro și alte bunuri.

Aceasta este descinderea cu cea mai mare amploare din acest an instrumentat pe raza județului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu