consiliul local votează joi puz-ul pentru kaufalnd-ul de pe calea cisnădiei
FOTO arhivă

Consiliul Local Sibiu va vota în ședința de joi, 22 aprilie PUZ-ul pentru construirea unui magazin Kaufland, în Calea Cisnădiei.

Proiectul are ca obiectiv „Dezvoltare zonă, completare cu funcțiuni cu caracter comercial, terțiar în vederea construirii unui centru comercial”. Terenul care este acoperit de propunerea de PUZ se află în Sibiu, Calea Cisnădiei FN, pe zona de reglementare în suprafaţă totală de 124.376 mp delimitată astfel:

  • la sud de drum de exploatare DE 4672 (limita administrativă);
  • la est de Cimitirul Municipal;
  • la vest de DJ 106C – Calea Cisnădiei;
  • la nord de Valea Săpunului.

Terenurile care au generat PUZ se află în Municipiul Sibiu, Calea Cisnădiei , FN ,cu folosinţa actuală – teren arabil in intravilan, se află în proprietatea S.C. OASIS GREEN ENERGY 2 S.R.L. în suprafaţă cumulată de 24.344 mp.
Documentaţia de urbanism este întocmită de SC DAEDALUS PROIECT SRL – arh. Alexandru CRISTIAN, specialist atestat RUR, cu respectarea condiţiilor impuse în avizele de specialitate.

Terenul pe care urmează a fi construit noul Kaufland se învecinează cu localitatea Cisnădie, Cimitirul Municipal și cartierul Hipodrom IV și se află peste drum de Cartierul Arhitecților. Este o zonă care nu a cunoscut dezvoltarea, la fel ca terenurile învecinate. Pe lângă hypermarket-ul Kaufland, pe terenurile adiacente se vor putea ridica locuințe colective, vor fi amenajate zone verzi, de agrement și sportive, dar și locuri de joacă pentru copii.

Ultima oră

Comentariul meu