zacaria, despre lucrările de mântuială de la șura mică - „am efectuat reparațiile care au făcut obiectul garanției”

O familie din Șura Mică acuză dezvoltatorul Zacaria, care a realizat un complex de case în această localitate, că lucrările realizate la imobilul cumpărat ar fi fost de mântuială. Sibianul C.S. spune că au existat diverse probleme pe care le-au notificat prin e-mail dezvoltatorului, fiind amânați până când garanția a expirat.

Familia S. a cumpărat casa în primăvara anului 2019, având încredere că va locui într-un imobil bine pus la punct, fără griji și probleme. Cartierul Valletta Lane din Șura Mică, dezvoltat de Zacaria, însumează 46 de astfel de case, care au fost vândute integral. Oamenii au început însă la scurt timp de la mutare să ridice probleme. S-au plâns de lucrările de mântuială făcute, dar și de proasta colaborare cu dezvoltatorul, care i-a amânat până când garanția a expirat.

CITEȘTE PE LARG DESPRE ACEST SUBIECT AICI 

Reprezentanții companiei Zacaria au transmis către Ora de Sibiu un punct de vedere în legătura cu problemele apărute la imobilul familiei din Șura Mică. Aceștia spun că de-a lungul timpului au fost făcute reparații, în urma solicitărilor, care au făcut obiectul garanției.

“Vânzările în cartierul dezvoltat de Zacaria în Șura Mică s-au încheiat în anul 2019, an care a coincis cu finalizarea construcțiilor și a respectivului complex. Familia S., printre ultimii cumpărători din cartier, s-a aflat de atunci în contact permanent cu reprezentanții companiei, care au răspuns de fiecare dată favorabil sesizărilor venite din partea acesteia. Astfel, de-a lungul timpului, au fost efectuate diferite intervenții și reparații care au făcut obiectul garanțiilor. O parte dintre acestea sunt în curs de remediere, iar altele au fost rezolvate până la data de 13 aprilie 2021, dată la care a fost efectuată recepția și a fost încheiat un proces verbal, semnat de către ambele părți.

În ceea ce privește lucrările suplimentare solicitate de către domnul S., acestea au fost efectuate de către un constructor extern, astfel că relația contractuală a avut loc între domnul S. și compania respectivă. În acest caz, Zacaria nu avea cum să emită documente financiar-contabile pentru lucrări suplimentare întreprinse de altă firmă”, spun reprezentanții Zacaria.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Niste mauri nenoriciti care ar trebuii alungati din tara asta plina de oameni fara coloana vertebrala , unde mita darama orice lege