Proprietarul câinelui care a mușcat o fetiță pe strada Cetății, găsit de Poliție
Sursa: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

O fetiță de șapte ani a fost mușcată grav de un câine în centrul Sibiului. Părinții copilei au cerut ajutor pentru a identifica proprietarul câinelui, iar poliția l-a identificat.

Incidentul a avut loc pe strada Cetății din Sibiu în data de 18 aprilie, moment în care fetița era la plimbare cu mama și cu bunica ei. Potrivit spuselor mamei, câinele era însoțit de un minor și era fără lesă și fără botniță.

Mai multe detalii aici: Fetiță sfâșiată de un câine în centrul Sibiului – Părinții se revoltă: „A mușcat-o în patru locuri. Rănile sunt adânci”

Poliția Locală a reușit, cu ajutorul camerelor video, să identifice proprietarul câinelui care a mușcat o fetiță de 7 ani pe strada Cetății în data de 18 aprilie. Agenții de Poliție Locală au transmis aceste informații către Inspectoratul Județean de Poliție pentru continuarea cercetărilor.

”Reamintim pe această cale posesorilor de animale de companie că, atunci când le scot la plimbare, au obligația să le țină sub control cu lesă și botniță, pentru siguranța celorlalți cetățeni.”, transmite Primăria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu