investiție de aproape 4 milioane lei la grădinița de pe calea poplăcii

Conducerea Grădiniței nr. 22 de pe Calea Poplăcii din Sibiu vrea să reabiliteze termic clădirea. Pentru a depune un proiect pentru obținerea de fonduri nerambursabile are nevoie de acceptul Primăriei, căreia i se subordonează. Consilierii locali vor vota în ședința din această săptămână acordul pentru depunerea proiectului, dar și acceptul de a contribui cu 10% din valoare eligibilă a proiectului.

Pentru Grădinița nr 22 de pe Calea Poplăcii s-a întocmit un Raport de Audit Energetic, prin care au fost propuse măsuri pentru creşterea performanţei energetice.

Grădinița îndeplinește toate criteriile pentru a putea aplica pentru fonduri nerambursabile. Dar, pentru a face acest lucru are nevoie de acceptul Primăriei Sibiu. Proiectul de hotărâre care va fi votat de consilierii locali cuprinde acest aspect, dar și:

  • aprobarea valorii totale a proiectului care este de 3.847.664,58 lei cu TVA
  • exprimarea acordului privind asigurarea şi susţinerea de către Municipiu Sibiu a contribuţiei financiare proprii de 10% aferente cheltuielilor eligibile ale obiectivului, precum şi susţinerea cheltuielilor neeligibile ale obiectivului

Ultima oră

Comentariul meu