adrian bibu - ’’sibiul va avea pe cibin  un sistem de colectare a deșeurilor’’

’’PNL si FDGR vor iniția și aproba luna aceasta un proiect de hotărâre cu privire la realizarea pe Râul Cibin a unui sistem de colectare  a gunoaielor’’. Anunțul a fost făcut de liderul liberalilor din Consiliul Local Sibiu, Adrian Bibu.

“O soluție aparent simplă  – un baraj plutitor – are efecte benefice atât pentru oraș, cât și pentru reducerea poluării pe râurile din aval. Am avut plăcerea să pot discuta cu domnul Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj Napoca, despre particularitățile acestui sistem, care și-a dovedit deja utilitatea pe Someș ” – susține Bibu.

Propunerea PNL-FDGR constă în realizarea unui baraj plutitor care să preia deșeurile din amonte. Serviciul Public de Salubritate și reprezentanții Apelor Române vor  monitoriza sistemul și se vor  ocupa de preluarea deșeurilor, conform inițiativei PNL-FDGR.

“Nu este prima inițiativă comuna. Suntem într-un parteneriat asumat despre care suntem convinși că va aduce beneficii sibienilor. “ – spune Adrian Bibu, adăugând de asemenea că “această inițiativă vine ca o completare naturală la proiectul de amenajare a malurilor Cibinului pe care Primăria l-a inițiat deja”.

Proiectul  susținut de PNL și FDGR se va afla pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sibiu de luna aceasta.

 

Ultima oră

Comentariul meu