Termenul de depunere a declarației de salubrizare, prelungit până în septembrie

Consiliul Local al Municipiului Sibiu va vota joi, 22 aprilie, un proiect de hotărâre prin care se propune prelungirea termenului de depunere a declarației de salubrizare.

Pentru anul 2021, termenul prevăzut Ia art.3 alin.(1) lit.a) din Regulamentul de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare în Municipiul Sibiu, respectiv 31 martie inclusiv, se proroga până Ia data de 30.09.2021 inclusiv.

În cazul imobilelor nelocuite/nefuncţionale, proprietarii au obligaţia să depună declaraţia anual până la data de 31 martie a anului în curs, împreună cu confirmarea din partea asociaţiei de proprietari/locatari- în cazul imobilelor ce fac parte din asociaţii sau orice alt document care sa ateste faptul că imobilul este nefolosit nefuncţional- în cazul celorlalte imobile.

”Având în vedere că este primul an de aplicare a acestui regulament mulţi dintre contribuabili nu au avut cunoştinţă de această obligaţie, iar unii dintre aceştia sunt plecaţi din ţară și este perioada pandemiei, propunem prorogarea termenului de depunere a declaraţiilor pentru imobilele nelocuite/nefuncţionale până la data 30.09.2021 inclusiv.”, se arată în proiectul de hotărâre.

Ultima oră

Comentariul meu