video foto accident mortal pe valea oltului - două persoane decedate
FOTO Arhivă

Două persoane au decedat luni dimineața după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident violent pe Valea Oltului. Traficul este blocat complet.

UPDATE Conducătorul autocamionului este cetățean bulgar, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Șoferul decedat are 53 de nai, iar pasagera, decedată și ea, 58 de ani.

Știre inițială Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Național 7, la km 199+800m, în localitatea Călimănești.

YouTube video

Polițiștii au ajunși la fața locului au constat că în evenimentul rutier este implicat un autocamion și un autoturism, traficul fiind blocat în totalitate. Autoturismul din Cluj se îndrepta dinspre Sibiu spre Vâlcea când a intrat în coliziune cu un autocamion ce venea din sens opus. Cauzele accidentului încă sunt neclare.

video foto accident mortal pe valea oltului - două persoane decedate

La fața locului se află polițiștii Seriviciului Rutier care efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier.

două peroane au decedat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu