incendiu într-un apartament de pe strada regele ferdinand. un bărbat intoxicat cu fum
FOTO arhivă

Un bărbat de 65 de ani a ajuns sâmbătă seara la spital, intoxicat cu fum. Holul apartamentului în care locuia cu soția sa a luat foc.

Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 privind degajarea de fum dintr-un apartament situat la etajul I al unui bloc din municipiul Sibiu, str. Regele Ferdinand, pompierii militari ai Detasamentului Sibiu au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

La fața locului s-a constat că incendiu se manifesta în holul apartamentului la diverse textile și mase plastice depozitate. Incendiul a fost stins.

Două persoane de sex feminin și masculin de aproximativ 60 și 65 de ani, intoxicate cu fum, conștiente au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD și SAJ, sosit la fața locului în sprijin.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost transportat la UPU Sibiu de către echipajul SAJ cu diagnosticul de intoxicatie acuta cu fum. Starea pacientului este buna.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unor țigări aruncate în coșul de gunoi fără să fie stinse.

Ultima oră

Comentariul meu