protest sâmbătă la sibiu - se cere încetarea stării de alertă

Sibienii protestează, sâmbătă, în Piața Mare din Sibiu. Aceștia cer ca starea de alertă și restricțiile impuse prin această să înceteze. Totodată, oamenii cer demisia lui Raed Arafat.

Protestul de sâmbătă are ca scop „încetarea stării de alertă și implicit a restricțiilor impuse prin aceasta”. Manifestanții se vor aduna în Piața Mare din Sibiu începând cu ora 16:00. Protestul a primit aviz favorabil din partea Primăriei Sibiu

„Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a analizat și avizat favorabil cererea formulată de către o persoană fizică pentru organizarea unei acțiuni de protest în data de 17 aprilie 2021, în intervalul orar 16.00-18.00, în Piața Mare. Tema protestului declarată de organizator este <<Protest împotriva măsurilor de limitare a libertății constituționale>>”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Protestatarii sibieni cer, printre altele, demisia lui Raed Arafat, eliminarea obligativității purtării măștii de protecție, renunțarea la învățământul online și eliminarea discriminărilor dintre persoanele vaccinate și nevaccinate.

Ultima oră

Comentariul meu