Ce facem în weekend la Sibiu - Recomandări pentru timpul liber

Acest sfârșit de săptămână aduce sibienilor multe oportunități de petrecere a timpului liber. Am selectat cele mai atractive evenimente din acest weekend la care vă invităm să participați.

Dacă vă gândiți cu ce să vă ocupați acest weekend și ce activități puteți face cu cei mici, vă prezentăm cele mai interactive ateliere la care copiii se vor distra și vor învăța lucruri utile.

Teatrul GONG

LIVE-STREAM // Atelierul de Creat Povești – Găinușele fericite

Sâmbăta aceasta are loc un nou atelier în care Diana ne provoacă să dăm frâu liber imaginației și creativității, pentru a ne confecționa un accesoriu decorativ ideal pentru camera noastră. Din câteva materiale textile multicolore, câteva biluțe colorate și o crenguță de copac ne vom confecționa decorațiunea ideală pentru camera noastră. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani și va avea loc sâmbătă, 17 aprilie la ora 11:00, live pe pagina de Facebook a Teatrului Gong.

LIVE-STREAM – Atelierul de Meșterilit – Cocoșul motaț

În gospodăriile bunicilor, cocoșul este considerat ceasornicarul curții, astfel că, în fiecare dimineață, cum răsare soarele, moțatul cocoș cu ale lui pene atent îngrijite trezește întreaga curte. De data aceasta, Aurilă și prietenul său, iepurele Rilă, s-au hotarât să confecționeze un cocoș pe care îl puteți manevra cu ajutorul a două tije de lemn. Cei doi prieteni l-au meșterilit din ouă de polistiren, i-au făcut un penaj colorat din hârtie și l-au vopsit cu ajutorul culorilor acrilice. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani și va avea loc duminică, 18 aprilie la ora 11:00, live pe pagina de Facebook a Teatrului Gong.

Arju Art- Mic Hub Creativ

Micul Hub Creativ din Sibiu este un loc in care puteți descoperi lucruri minunate, create cu mult suflet de artiști și artizani din România. Un loc în care periodic se vor desfășura diverse workshopuri creative și mici evenimente dedicate artei. Mai multe detalii AICI.

Culorile copilăriei – ateliere creative la Șura Culturală

Primăvara vine cu surprize colorate pentru copii și cu activități creative la Șura Culturală Gușterița. Grupa de artiști învaţă pe parcursul atelierelor noţiuni de estetică şi istoria artei, desenul artistic, cum schițezi un tablou înainte de a începe să pictezi, cum amesteci culorile, ce sunt tonurile și nuanțele, despre contrast și armonie cromatică, noțiuni de compoziție, stiluri, tehnici de pictură, proportiile corpului, etc. Cei care participa vor crea o comunitate care va lua parte la expozitii și actiuni cultural-artistice în Șura Culturală, în Sibiu și alte localități. Mai multe detalii AICI.

Evenimente atractive la Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului

Muzeul Astra pregătește în acest final de săptămână două evenimente care îi vor ține ocupați atât pe cei mari, cât și pe cei mici. Beneficiile naturii este unul dintre evenimente, iar altul va prezenta o scurtă istorie a fotografiei, de la clișeele pe sticlă la smartphone-uri. Mai multe detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu