trei copii internați pe ati la sibiu - un sugar de 5 săptămâni printre ei
foto: arhivă

Trei copii infectați cu COVID-19 au ajuns pe secția ATI a Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu. Unul dintre ei este un sugar în vârstă de doar cinci săptămâni, transferat aici din județul Caraș-Severin.

Patruzeci de adulți și alți trei copii sunt internați, joi, pe secțiile ATI ale spitalelor din județul Sibiu. „La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 340 de persoane, dintre care pe ATI 40 adulți și 3 minori”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Sugar cu COVID-19 în stare gravă

Trei copii s-au aflat joi dimineața la ATI la Spitalul de Pediatrie. Este vorba despre o fetiță de 11 ani, care a fost transferată înapoi pe secție în cursul zilei. Copila este din Sibiu, iar starea ei este bună. Totodată, o fetiță de 9 ani din Horezu a fost adusă la Sibiu pe ATI, însă evoluția este favorabilă. Un sugar de 5 săptămâni se află, de asemenea, la ATI. Starea micuțului nu este bună.

„Pacienții internați în secția ATI a Spitalului Clinic de Pediatrie pentru infecție cu SARS CoV-2 raportați astăzi sunt – fată din Sibiu, în vârstă de 11 ani internată de o zi, fără comorbidități, evoluție favorabilă și care a fost transferată pe secție, fată de 9 ani din Horezu transferată direct în ATI în urmă cu 5 zile, asociază comorbidități, evoluție favorabilă, sugar 5 săptămâni, din județul Caraș-Severin, transferat în urmă cu 3 zile direct în ATI, cu tulburări nutriționale, evoluție nefavorabilă din punct de vedere respirator și neurologic”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu