geanny tattoo, primul salon de tatuaje din țară care acceptă plata în criptomonede - „clienții au venit cu ideea”

Geanny Tattoo introduce plata cu monede virtuale. Este primul salon de tatuaje din România care acceptă astfel de plăți în criptomonede.

Din ce în ce mai multe persoane investesc în monede virtuale. Se spune că sunt „banii viitorului”, astfel că, în ultimii ani, criptomonedele au devenit extrem de vizibile și de atractive pentru cetățeni. În România însă, nu există foarte multe locații în care oamenii le pot folosi și cu atât mai puțin în Sibiu. Iubitorii de tatuaje, care au criptomonede, au însă un motiv de bucurie, căci Geanny Tattoo anunță că acceptă plata cu monede virtuale.

geanny tattoo, primul salon de tatuaje din țară care acceptă plata în criptomonede - „clienții au venit cu ideea”
Echipa „Geanny Tattoo”

Singurul salon de tatuaje din România cu plată în criptomonede

Geanny Tattoo este singurul salon de tatuaje din România care a anunțat în mod oficial că acceptă plata în monede virtuale. Clienții sunt cei care, de-a lungul ultimilor ani, au venit cu propunerea, astfel că, cererea lor a fost acceptată.

„În urmă cu patru ani, un client a venit în salon și ne-a spus că vrea să plătească în Bitcoin. Pe atunci ni s-a părut ciudat, nefiind foarte cunoscute monedele virtuale. De vreo trei luni de zile, nu a existat săptămână în care oamenii să nu ne propună varianta acestei plăți. Mi-a rămas în minte ideea, astfel că, începând de astăzi (n.red.: joi) acceptăm plata în criptomonede”, spune Geanny, fondatorul salonului.

Patru monede disponibile

Clienții care se tatuează în salonul Geanny Tattoo din Sibiu pot opta pentru această plată modernă, fiind disponibile patru monede virtuale. „Ne-am adaptat vremurilor, așa cum am făcut tot timpul. Ne-am informat despre cum se fac plățile și despre monede, și ne-am oprit la patru dintre ele. Clienții noștri pot plăti în Bitcoin, Elrond, Ethereum și Centric”, spune Geanny.

Tattoo artiștii vă stau la dispoziție pentru orice detalii la salon, dar și pe site-ul lor www.geannytattoo.ro, cât și pe Facebook, Instagram și TikTok.

Ultima oră

Comentariul meu