foto - întâlnire de gradul zero între polițiști și copiii de la grădiniță în șelimbăr

Polițiștii din Șelimbăr și-au eliberat câteva ore din program și s-au întâlnit cu copiii de la o grădiniță din comună. Timpul petrecut împreună s-a dovedit benefic pentru ambele părți. Cei mici au aflat informații utile de la polițiști, dar au avut și multe curiozități.

”Într-un parteneriat de nădejde, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr s-au întâlnit ieri cu prichindeii Grădiniței ,,Kinder Klub Maranata Selimbăr” pentru a sta de vorbă despre cum circulăm pe drumul public, de ce este important să dăm dovadă de respect pentru cei de lângă noi, când să apelăm 112, dar și despre spălarea cât mai des a mânuțelor pentru a ține virușii departe”, povestesc polițiștii pe pagina de Facebook.

foto - întâlnire de gradul zero între polițiști și copiii de la grădiniță în șelimbăr

foto - întâlnire de gradul zero între polițiști și copiii de la grădiniță în șelimbăr foto - întâlnire de gradul zero între polițiști și copiii de la grădiniță în șelimbăr foto - întâlnire de gradul zero între polițiști și copiii de la grădiniță în șelimbăr

”Copiii, pe de o parte, au avut și ei curiozitățile lor, pe cine transportăm pe locurile din spate ale autospecialelor, cum arată și pentru ce se folosesc stațiile emisie – recepție, cum pornesc sirenele, pe de altă parte, le-au spus polițiștilor că, pentru siguranța lor, stau întotdeauna în scaunele speciale atunci când sunt transportați în mașină de către părinți, iar când vor fi mari, vor să devină polițiști”, spun polițiștii.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică