apă canal despre lucrarea de pe croitorilor - ’’am avertizat firma executantă cu privire la situația ivită’’

Reprezentanții Apă Canal Sibiu, spun că lucrarea de pe strada Croitorilor a fost generată de o avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile (DETALII AICI). Firma care s-a ocupat de reparațiile la carosabil, a fost avertizată despre situația creeată și despre faptul că autoturismele ajunse în zonă au fost nevoite să circule pe trotuar.

Echipa de intervenție a societății a remediat avaria, asigurând refacerea parțială a carosabilului până la nivel de balast. Aducerea carosabilului la faza inițială, prin asfaltare, este asigurată de o firmă specializată în acest tip de lucrări, cu care Apă Canal Sibiu SA are relații comerciale. În cadrul acestora sunt prevăzute inclusiv clauze de semnalizare obligatorie a lucrărilor, responsabilitatea pentru realizarea lor revenind exclusiv prestatorului.
VEZI AICI VIDEO DE PE STRADA CROITORILOR
’’După asfaltare, conform tehnologiei de refacere, este necesară o perioadă de aproximativ 4 ore pentru întărirea mixturii asfaltice, timp pentru care executantul a prevăzut ocolirea lucrării prin zona parcării de pe această arteră cu sens unic, după cum se poate observa și din imaginile publicate. Apă Canal Sibiu SA a avertizat firma executantă cu privire la situația ivită, solicitând respectarea în totalitate a modului de semnalizare a lucrărilor executate pe domeniul public, spre a evita situații de acest gen’’, spun cei de la Apă Canal.

Ultima oră

Comentariul meu