video - doi bărbați pescuiesc ilegal de câteva zile la lacurile șopa

Doi indivizi sunt văzuți zilnic pescuind cu plasele la lacurile Șopa, deși pescuitul este interzis în această perioadă

Doi prieteni care au mai fost surprinși anterior pescuind la lacurile Șopa, au apărut din nou. De vineri, bărbații au fost prezenți în fiecare zi la pescuit.

”Imaginile sunt de acum, la lacurile Șopa. Domnul cu Pasat negru este de vineri cel puțin, zilnic pe baltă. Și pe celălalt l-am mai văzut, tot împreună. Au mai fost și alții cu aceiași tehnică”, spune un cititor.

YouTube video

Pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești este interzis  în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv. Ordinul de prohibiție a fost publicat în Monitorul Oficial în data de 19 martie și prezintă efecte imediate de la publicare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Buna ziua tin sa va anunt ca si astazi 4 Mai erau tot acolo problema nu este ca pescuiesc ca tot omul cu unditele ci ei dau la peste cu asa zisa PARAŞUTA.Aceasta parasuta nu ar trebui vanduta pentru ca este ilegala si in plus omoara pestii rupandu-le aripioare si in scurt timp acesti pesti vor muri.Ca cele doua persoane de mai sus prezentate de Dumneavoastra mai sunt inca 2 persoane dintre care 1 este din cisnadie iar al doilea locuieste undeva in spatele manastirii de langa acest lac desi leam spus de atatea ori atat eu cat si ceilalti colegi pescari chiar nui mai intereseaza ci mai mult acum au inceput sai invete si pe alti prieteni deai lor sa dea cu asa ceva.Anul trecut am facut apel la 112 pentru ca cineva bagese plasele doar ca fortele de ordine iau cam incurcat treburile.Cand se poate pescui ca toti oamenii normal de ce trebuie sa se afle si tipuri de oameni in genul acesta.Eu pescuies de 5 ani in aceste lacuri si mereu am incercat atat eu cat si ceilalti pescari pe cat posibil sa protejam aceste lacuri de asa oameni.Acum 3 ani in urma am sunat si la garda de mediu pentru ca ciobenii tratase oile de paraziti dupa care leau dat la apa si au murit caruțe intregi de peste si nimanui nu ia pasat desi vad ca mai mult ati fost voi interesati de aceste lacuri decat ei si asta chiar ne bucura.
    O sa va mai tin la curent cu poze si chiar video cu ce se intampla pe aceste lacuri va multumesc.