video – cum (nu) se fac lucrări la sibiu – mașinile circulă pe trotuar pe strada croitorilor (update)

O intervenție a celor de la Apă Canal pe strada Croitorilor, a fost apoi reparată în cel mai pur stil românesc. Autoturismele trebuie să urce pe trotuar, ca să poată trece de zona reparată.

UPDATE

Reprezentanții Apă Canal Sibiu, spun că lucrarea de pe strada Croitorilor a fost generată de o avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile. Firma care s-a ocupat de reparațiile la carosabil, a fost avertizată despre situația creeată și despre faptul că autoturismele ajunse în zonă au fost nevoite să circule pe trotuar. VEZI AICI poziția oficială a celor de la Apă Canal

ȘTIREA INIȚIALĂ
Imaginile au fost surprinse marți după amiază, pe strada Croitorilor. După ce s-a terminat de reparat o defecțiune ce a necesitat spargerea asfaltului, craterul rămas în urma celor de la Apă Canal, a fost reparat. Pentru că intervenția s-a făcut în mijlocul străzii, șoferii care au avut ”norocul” să intre pe strada Croitorilor, s-au văzut nevoiți să se urce pe trotuar, ca să poată trece de zona respectivă.
Totul s-ar fi putut rezolva dacă cei care au efectuat reparația, ar fi presemnalizat în capătul străzii, faptul că circulația auto nu se poate face pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Turnului și cea cu strada Măsarilor. Sau și mai simplu, în zona unde s-a făcut lucrarea, ar fi fost interzisă temporar staționarea și parcarea autoturismelor.

YouTube video

”Am urcat pe trotuar. Nu e normal să se întâmple așa ceva. Nu mai zic nimic. Bine că am putut să trec”, a spus un șofer care s-a văzut nevoit să urce cu mașina pe acostament, ca să treacă de zona reparată.

Ultima oră

Comentariul meu