încă doi onaniști prinși la sibiu - se masturbau lângă un loc de joacă și aproape de zoo
Fotografie generică, ARHIVĂ

Poliția Locală a depistat încă doi bărbați care își satisfăceau nevoile trupești în văzul trecătorilor. Unul dintre onaniști a fost prins în flagrant lângă un loc de joacă pentru copii din Valea Aurie, iar altul a fost surprins aproape de zoo.

Onaniștii au fost prinși în urma unei acțiuni a Poliției Locale, ce s-a desfășurat în zona parcului Sub Arini și pădurea Dumbrava. Aceștia au comis „fapte obscene”.

„Poliția Locală a desfășurat sâmbătă, 10 aprilie o acțiune în parcul Sub Arini  – pădurea Dumbrava în urma căreia au fost reținute două persoane care comiteau fapte obscene”, informează Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Se masturba lângă locul de joacă

Unul dintre bărbați se masturba chiar în apropierea locului de joacă pentru copii de pe Calea Poplăcii. Omul, în vârstă de 49 de ani, a fost depistat în jurul orei 11:20, fiind mai apoi reținut.

Onanist la Zoo Sibiu

Câteva ore mai târziu, o altă persoană a fost prinsă în flagrant. „În jurul orei 14:30 a fost reținută o a doua persoană, cu vârsta de 34 ani, care comitea astfel de acte în zona de pădure dintre Zoo Sibiu și Muzeul Astra”, spune Gligore.

Ambii au fost predați Inspectoratului Județean de Poliție pentru cercetare, deschizându-se dosare penale.

În cursul săptămânii trecute, un alt bărbat care se masturba în spațiul public a fost prins de agenții de la Poliția Locală. Acesta are 36 de ani și este din Rășinari. DETALII AICI.

Și în Șelimbăr a fost surprins un onanist, tot săptămâna trecută, în zona de blocuri din cartierul Avantgarden. DETALII AICI.

Ultima oră

Comentariul meu