doua femei reținute pentru furturi din magazinele dm de la sibiu
foto: arhivă

Două sibience sunt „cliente fidele” ale magazinelor DM din municipiul Sibiu. În luna martie au comis patru furturi acolo, două la mall, iar alte două la locația de pe pietonala Bălcescu.

Femeile au 23 și 26 de ani. „La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut două persoane, cercetate penal pentru săvârșirea de infracțiuni de furt calificat. În cadrul dosarului penal, două sibience, în vârstă de 23, respectiv 26 de ani, sunt bănuite că, în cursul lunii martie a.c., ar fi sustras în repetate rânduri bunuri din incinta unei societăți comerciale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În prezent, persoanele în cauză sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de furt calificat, față de acestea fiind aplicată măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță. Cele două persoane urmează a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale.

Ultima oră

Comentariul meu