criminalul din cartierul arhitecților - mai stă o lună în arest preventiv

Criminalul din cartierul Arhitecților, care și-a ucis fosta iubită prin înjunghiere, la mijlocul lunii februarie, rămâne în arest preventiv la Sibiu. Măsura a fost prelungită în cursul zilei de luni.

În luna februarie a acestui an, comunitatea sibiană a fost zguduită de un eveniment tragic. O tânără mămică din Cisnădie a fost ucisă cu sânge rece de fostul concubin. Omul a urmărit-o, a intrat peste ea în casă, s-au certat, iar mai apoi a înjunghiat-o cu un cuțit. Trupul femeii a fost străpuns de douăzeci de ori.

După ce a comis teribila faptă, bărbatul a fugit în Deva, acolo unde s-a predat. A fost adus înapoi în județul Sibiu pentru reconstituirea crimei, iar mai apoi a fost arestat preventiv conform unui mandat emis de Tribunalul Sibiu.

CITEȘTE ȘI: NOI DEZVALUIRI in cazul crimei din Arhitecților – Ucigașul și-ar fi urmărit victima toată seara

Măsura arestului preventiv a fost prelungită din nou, în cursul zilei de luni, astfel că bărbatul mai stă încă o lună după gratii la Sibiu.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. (…) dispune prelungirea duratei măsurii arestării preventive a inculpatului D.C.V., în prezent arestat preventiv în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu (mandat de arestare preventivă nr. 03/UP/15.02.2021 emis de Tribunalul Sibiu), pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 16.04.2021, ora 00:00, și până la data de 15.05.2021, ora 24,00 inclusiv”, se arată în soluția pe scurt publicată pe portalul instanțelor de judecată.

Bărbatul poate contesta decizia în termen de 48 de ore de la comunicare.

Ultima oră

Comentariul meu