cele mai bune ponturi pentru campionatul european euro 2021

Campionatul European ce trebuia să se desfășoare anul trecut a fost reprogramat pentru anul acesta. Care sunt favoritele?

Foarte mulți oameni de pe continent așteaptă marele Euro 2021. Acest turneu a fost amânat pentru anul 2021 și ne așteptăm la o mulțime de lucruri interesante. Competiția se va desfășura în 12 orașe din Europa, printre care regăsim și capitala României, București. Meciurile organizate în București se vor desfășura pe Arena Națională.

În acest articol îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre pariurile pe care le poți face la Euro 2021.

În afară de Campionatul Mondial, niciun turneu final de fotbal nu se ridică la nivelul Campionatului European. Aici se înfruntă cele mai bune echipe naționale din Europa pentru titlul de Regina Europei. În general, acest campionat se desfășoară în țările bine dezvoltate din punct de vedere fotbalistic, precum Anglia, Spania sau Germania. Euro se desfășoară de obicei o dată la patru ani, însă din cauza pandemiei acesta a fost reprogramat pentru 2021.

La Euro 2021 se vor înfrunta 24 de echipe. Mai întâi se va desfășura faza grupelor, care va conține câte 3 meciuri pentru fiecare echipă. Primele două clasate din fiecare grupă vor trece mai departe în optimile de finală. Datorită faptului că meciurile se desfășoară la un interval relativ mic unul de celălalt, echipele vor da tot ce-i mai bun în fiecare meci pentru a-și asigura un loc fruntaș.

Câteva ponturi pariuri Euro 2021

Portugalia, Germania și Franța sunt toate în aceeași grupă și doar două pot merge mai departe. Deși Franța are cote mai mici la unele case de pariuri, asta se poate datora faptului că s-au calificat extrem de ușor.

1.   Franța

Dintre toate echipele care se bat la trofeu, Franța pare cea mai în formă. Totuși, acest lucru nu este de mirare, mai ales că Franța este în acest moment deținătoarea Cupei Mondiale. Echipa Franței este plină de jucători cu calități individuale extraordinare. Îmbinând aceste calități, obținem o echipă care marchează goluri pe bandă rulantă.

2.   Anglia

În ceea ce privește cotele de la casele de pariuri, Anglia are toate șansele să câștige Campionatul European. Ei sunt semifinaliști ai ultimei ediții a Cupei Mondiale din 2018. În plus, echipa de fotbal a Angliei beneficiază de o grupă relativ ușoară, cu echipe precum Croația și Cehia. De asemenea, câteva jocuri se vor desfășura pe stadionul Wembley din Londra, stadion pe care englezii se vor simți literalmente acasă.

3.   Germania

Deși nemții au pierdut câțiva dintre jucătorii care în 2012 câștigau Cupa Mondială din 2014, ei au încă o echipă formidabilă. Echipa națională a Germaniei dispune de niște jucători excepționali și de un antrenor pe măsură. Totuși, Germania trebuie să aibă grijă mare în faza grupelor, deoarece este într-o grupă de foc alături de Portugalia și Franța.

Ultima oră

Comentariul meu