chef la o cabană din orlat - amendă pentru organizator de 3.000 de lei - sancțiuni și pentru invitați
FOTO: arhivă

O petrecere ce avea loc într-o cabană la Orlat a fost întreruptă de polițiștii sibieni. Organzatorul a fost „ars la buzunare”, și n-au scăpat nici invitații de amenzi.

Petrecerea, cu 18 participanți, a avut loc sâmbătă seară. Polițiștii au fost sesizați despre eveniment și s-au deplasat la cabana unde era organizat.

„La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște s-au sesizat cu privire la faptul că pe raza comunei Orlat, mai multe persoane participă la un eveniment privat. Astfel, polițiștii au depistat într-o cabană 18 persoane care participau la o petrecere”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Persoanele prezente la eveniment au fost identificate, cu această ocazie organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar cei 17 participanți au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei. Petrecerea a fost întreruptă.

„Reamintim faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private. Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri”, spune Lazăr.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Dati muzica incet ca sa va puteti distra si lasati tel acasa, SRI din tel. va trimite gaborii…nu aveti stare daca nu va dati mari pe Facebook cu distractia