bibu acuză usr sibiu că se laudă cu un proiect care „era deja în lucru la consilierii fdgr”
Sursa: Facebook/Adrian Bibu

Diana Mureșan, consilier local din partea Alianței USR PLUS, a anunțat, vineri, că a depus un proiect de hotărâre pentru amenajarea unor parcuri pentru câinii cu stăpân din municipiul Sibiu. Adrian Bibu o contrazice și spune că proiectul era de multă vreme în lucru la consilierii FDGR.

Consilierul Diana Mureșan a spus, pe Facebook, că a văzut petiția lansată de cetățenii orașului, astfel că a depus un proiect de hotărâre de consiliu local pentru amenajarea de parcuri pentru câini în municipiul Sibiu. La câteva zile distanță, Adrian Bibu explică situația.

CITEȘTE ȘI: Locuri de joacă pentru câini la Sibiu – Proiect de hotărâre în atenția consilierilor locali

„Am citit despre intențiile USR referitoare la parcurile destinate câinilor și mă bucur să constat că există interes în acest sens”, își începe Bibu postarea de pe Facebook.

Se pare că proiectul cu care USR Sibiu s-a lăudat era deja în lucru la consilierii din partea FDGR, astfel că în data de 11 martie s-a discutat despre el.

„Aș dori să explic însă, de dragul fair play-ului, că în cadrul întâlnirii din 11 martie de la Primărie, unde s-a stabilit amplasarea cimitirului de animale împreună cu reprezentanții Animal Life, consilierii FDGR și PNL și doamna Primar am adus în discuție și acest subiect. Astfel, am aflat cu toții cu bucurie, că demersurile pentru aceste “locuri de joacă pentru căței” erau deja în lucru la consilierii FDGR”, a explicat Adrian Bibu pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu