proteste cu sute de oameni în capitală - în sibiu, puțini participanți

Câteva sute de persoane s-au adunat, sâmbătă, în mai multe zone din Capitală pentru a protesta împotriva restricțiilor. În Sibiu, la ora la care era anunțată manifestarea, doar organizatorul se afla în Piața Mare. Abia după patruzeci de minute oamenii au început să vină în centru, dar chiar și așa, numărul protestatarilor a fost mic, de ordinul zecilor.

În mai multe orașe din țară, românii au protestat. Nu sunt de acord cu măsurile impuse de autorități, nu mai vor să fie obligați să poarte mască de protecție și își doresc ca restricțiile să nu mai existe. În Capitală, în mai multe zone, câteva sute de persoane au protestat. La Sibiu, în jur de 50 de cetățeni și-au spus nemulțumirile.

CITEȘTE ȘI: Protest la Sibiu – Sibienii se adună în Piața Mare – Au venit cu icoane în mâini

Proteste la București

În Capitală, inițial, câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în mai multe puncte ale Capitalei – în Piața Universității, Piața Victoriei și la Obor, pentru a protesta față de retricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19, scrie Digi24.

Unii dintre manifestanți au fost aduși din țară cu autocarele. S-au adunat în zona Obor, apoi au plecat spre Universitate. Potrivit informațiilor Digi24, sunt persoane venite din zona Moldovei, din Suceava și Botoșani, care au venit să-și manifeste nemulțumirea față de restricțiile impuse de autorități. Copreşedintelele AUR, George Simion, a fost prezent în Piața Universității, dar nu a dat declaraţii. La fel, senatoarea Diana Șoșoacă a putut fi zărită printre protestatari.

Sursa: Digi24

Ultima oră

Comentariul meu