ursu de la cisnădie, rebelul care face ce vrea și când vrea - are covid și a fugit din izolare de trei ori
Sursa: Facebook/Profil Public

Un bărbat din Cisnădie le dă bătăi de cap autorităților. A fugit de trei ori din izolare de la domiciliu, unde ar fi trebuit să rămână din cauză că e infectat cu COVID-19. Cea mai recentă ispravă a cisnădianului a avut loc joi, când oamenii legii au venit să verifice dacă e acasă. Însă… surpriză. Omul a plecat și a inventat și o poveste, pe care concubina lui le-a spus-o polițiștilor. „A plecat la spital”, le-a zis femeia. Însă totul a fost o minciună.

Protagonistul acestei povești este cunoscutul Ursu de la Cisnădie, un „băiat de oraș”, rebel, care face doar ce vrea și când vrea. Polițiștii au avut de-a face cu el de mai multe ori, fiindcă omul n-are frică de lege.

Prins de două ori afară din izolare – A treia oară a mințit că merge la spital

Rebelul din Cisnădie n-a avut chef să stea acasă. Are coronavirus, dar asta nu-l oprește să umble pe străzi fără să-i pese că îi poate îmbolnăvi și pe alții. În două zile consecutive a fost prins de polițiști. Prima dată s-a ales doar cu amendă, însă următoarea zi a fost întocmit și un dosar penal, fiind prins în trafic de filtrul instituit pe DJ 106 D Cisnădie – DN1. DETALII AICI

„În cursul zilei de 6 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au depistat un localnic în vârstă de 32 de ani care a încălcat măsura izolării, bărbatul fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei.
La data de 7 aprilie a.c., în filtrul instituit pe DJ 106 D Cisnădie – DN 1, același bărbat a fost depistat conducând un autoturism spre DN 1. Cu această ocazie, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în conformitate cu prevederile articolului 352 din Codul Penal”, au transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

O nouă zi, o nouă ispravă – A fugit de acasă mințind că merge la spital

Amenda și dosarul penal nu i-au fost învățătură de minte. Joi a fugit iar de acasă. Poliția a venit să-l verifice, dar nici urmă de el. Concubina bărbatului le-a spus oamenilor legii că a plecat la spital, însă totul a fost o minciună.

„În aceste condiții, pe numele bărbatului s-a deschis un nou dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, polițiștii au înaintat Direcției de Sănătate Publică Sibiu o solicitare în vederea aplicării măsurilor legale care se impun, în conformitate cu prevederile Legii nr. 136/2020, O.M.S. nr. 1309/2020 și O.M.S. nr. 1513/2020”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vecinii spun că doi oameni s-au îmbolnăvit din cauza lui

Vecinii individului se tem din cauza inconștienței de care dă dovadă. Surse Ora de Sibiu spun că două persoane s-au infectat cu COVID-19 după ce au intrat în contact cu el.

Ursu Ioan spune că informațiile transmise de polițiști nu sunt adevărate. „N-am plecat de acasă, n-am fugit. Făceam duș și le-am zis să vină mai târziu”, precizează tânărul, pe numele căruia s-au deschis deja două dosare penale și s-a scris o amendă.

CITEȘTE ȘI: Ursu din Cisnădie: „Nu am fugit din izolare. Eram acasă, făceam duș”

Poveștile lui Ursu din Cisnădie – În trecut a vrut să calce cu mașina un polițist

Ursu din Cisnădie a ajuns în vizorul polițiștilor sibieni de mai multă vreme. Anul trecut, de exemplu, a pus pe jar mai multe echipaje, fiind urmărit în trafic.

ursu de la cisnădie, rebelul care face ce vrea și când vrea - are covid și a fugit din izolare de trei ori

Pe atunci, mai exact la finalul lunii mai, un agent de la Poliția Locală a depistat o mașină staționată într-un spațiu de refugiu al unui autobuz în zona Pieței Cibin. I-a cerut șoferului autoturismului, înmatriculat în județul Dolj, să se legitimeze, însă acesta a refuzat. Ba mai mult, i-a vorbit foarte urât și a încercat să îl lovească atunci când a plecat de pe loc. Agentul de la Poliția Locală s-a văzut nevoit să cheme întăriri. Mai multe echipaje ale Poliției au pornit în urmărirea individului care a gonit până pe strada Constituției. Oamenii legii au reușit să îl oprească și, fiindcă nu a vrut să colaboreze, l-au condus la sediul Poliției Municipale Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Șoferul care a pus pe jar poliția din Sibiu – A vrut să dea cu mașina peste un agent de la Locală

Tânărul a sfidat regulile și cu alte ocazii. Deseori este surprins cum parchează haotic prin orașul de baștină. Un exemplu în fotografia de mai jos.

ursu de la cisnădie, rebelul care face ce vrea și când vrea - are covid și a fugit din izolare de trei ori
Sursa: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu