imagini superbe cu panorama sibiului - primăria a pus o cameră web în dealul gușteriței

Dealul Gușteriței a fost mereu un loc în care urcau cei care doreau să vadă Sibiul de sus. Acum însă, nu mai trebuie să bată drumul până acolo, pentru că au la dispoziție imagini în timp real. Acestea pot fi văzute pe una din camerele web Primăriei Sibiu.

UPDATE

„Camera web a fost instalată pentru a oferi o panoramă de la înălțime a Sibiului, rotindu-și continuu perspectiva într-un unghi de 180 de grade, de la intrarea dinspre Șura Mică până la ieșirea spre Șelimbăr. Camera are posibilitatea de a face zoom pe obiective din oraș, în prezent zoom-ul fiind fixat pe centrul istoric și pe zona bulevardului Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii.

Această cameră web se adaugă celor 7 existente pe sibiu.ro, oferind în timp real imagini din Piața Mare, Piața Mică și Zoo Sibiu”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Știrea inițială

Camera web a fost instalată recent pe Dealul Gușteriței, și aparține Societății Urbana, aflată în subordinea Primăriei Sibiu. Imaginile sunt preluate și pe site-ul Primăriei. Astfel, cei care intră pe site pot să vadă, pe lângă imagini din centrul orașului, și imagini panoramice.

Camera este cea mai performantă dintre toate camerele web ale Primăriei- filmează 4K și spre deosebire de celelalte, care sunt fixe, aceasta se mișcă la 180 de grade, oferind imagini superbe asupra Sibiului. Din când în când camera face zoom, astfel că se văd inclusiv clădirile din centrul orașului. Imaginile de pe camera web se pot vedea AICI

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Pacat ca nu se vede si Poluarea din Zona Lazaret Gusterita.
    Daca ar urmarii cineva alpicatia cu monitorizare aerului din zona Lazaret s-ar ingrozii mai ales dupa ora 18.

  2. A da, am inteles, pentru ca drumul pana in Dealul Gusteritei este impracticabil daca nu ai un ATV si nu ai chef de sporturi extreme, astia de la primarie au montat o camera web ca sa nu mai faca “galagie” sibienii aia obraznici ca nu pot ajunge sus pe deal 🙂 Nu au pus si un microfon de fond sa auzim live si sunetul de acolo? Ca atunci ar fi o experienta audio-vizuala totala si ar putea desfiinta cu totul drumul: sau sa faca locuri de parcare pe el