video - urs ”în vizită” la o pensiune din păltiniș - ”turiștii au ieșit afară să-l vadă”

Un urs a ieșit la plimbare luni seara, ajungând în fața unei pensiuni din Păltiniș. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în jurul pensiunii, iar proprietarul spune că nu este prima dată când sunt vizitați de acest ”musafir”.

Luni seara, în jurul orei 21:00, administratorul unei pensiuni din Păltiniș a ieșit afară  să-și hrănească cățelul, dar mare i-a fost mirarea când a sesizat că în curte nu-l aștepta doar patrupedul, ci și un urs.

YouTube video

”Când am ieșit afară să dau de mâncare câinelui, am văzut și ursul. Se plimba prin fața pensiunii, a dărâmat coșul de gunoi și l-a târât către Perla Păltinișului. Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva, au mai fost cazuri, iar ultima dată a fost un urs chiar mai mare. Am sesizat problema de mai multe ori, dar nu s-au luat măsuri. Când am văzut că ursul nu vrea să plece nicicum, am dat drumul la niște petarde și a fugit.”, a declarat administratorul pensiunii, Cosmin Barac.

Proprietarul locației a mai declarat faptul că avea aproximativ doisprezece turiști cazați, însă aceștia nu s-au speriat, ba chiar au fost entuziasmați și au ieșit afară să-l vadă.

Ultima oră

Comentariul meu