politia l-a prins pe onanistul care hărțuia femeile în zona sub arini - este din rășinari
Fotografie generică, ARHIVĂ

Un bărbat de 36 de ani a fost prins ”în flagrant„  în timp ce se masturba în zona terenului de rugby de pe Aleea Călăreților din Sibiu. Bărbatul era cunoscut în zonă pentru actele sale de exhibiționism, doar că pentru a fi acuzat, era nevoie să fie prins asupra faptului. După multe patrule în zonă, polițiștii locali au reușit în cele din urmă. Bărbatul a ajuns și la sediul IPJ Sibiu.

CITEȘTE: Masturbatorii se înmulțesc la Sibiu – Tânără urmărită în parc – ”Mă simt amenințată”

Polițiștii locali sunt cei care patrulează în parcurile din Sibiu pentru a asigura climatul de siguranță. Aceștia cunoșteau faptul că în zona terenului de rugby de pe Aleea Călărașilor un bărbat se masturbează frecvent și agasează femeile care trec prin zonă. Doar că pentru a putea dovedi acest lucru bărbatul ar fi trebuit surprins în flagrant. Acest lucru s-a întâmplat luni seara.

”Poliția Locală a primit sesizări despre acest caz și a alocat patrule care au monitorizat zona pentru a-l identifica pe cetățeanul în cauză. Luni, 5 aprilie, în jurul orei 18, un agent al Poliției Locale a solicitat sprijinul unei patrule în zona terenului de rugby, în urma acestei acțiuni cetățeanul fiind reținut”, s declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Bărbatul, de 36 de ani, originar din Rășinari, a fost predat polițiștilor de la Poliția Municipiului Sibiu, unde se continuă cercetările. ”Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Este cercetat în stare de libertate”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă. Aceeași pedeapsă ar putea-o primi și bărbatul surprins că se masturba într-o mașină, lângă un loc de joacă din cartierul Avantgarden. VEZI AICI IMAGINILE 

 

Ultima oră

Comentariul meu