trei fotbaliști de la fc hermannstadt în echipa ideală a etapei trecute din liga 1

Nu mai puțin de trei jucători de la FC Hermannstadt, apar în cel mai bun unsprezece al etapei a 29-a, în viziunea Ligii profesioniste de Fotbal. Este vorba de Aosman, Petrescu și Yazalde.

În echipa ideală apar nume în premieră, jucători foarte tineri, dar și veteranul Marius Constantin. Antrenorul etapei este „olteanul” Marinos Ouzounidis.
Printre evidențiații etapei se numără portarul Andrei Vlad și mijlocașii Andrei Cordea și Mario Dulca, toți trei jucători tineri, de 21 ani, care s-au evidențiat la echipele lor, nu numai în etapa 29, ci și în întreg sezonul.
Surprinde prezența în lot a 3 jucători de la penultima clasată FC Hermannstadt, dar și cea a veteranului Marius Constantin, de la Universitatea Craiova.
Portar
Andrei Vlad (FCSB / 21 de ani) – A devenit unul dintre cei mai buni portari din campionat. A apărat un penalty şi a ajuns la 16 meciuri fără gol încasat în ediția curentă.

Fundași

Marius Tomozei (UTA / 30 de ani) – A marcat şi a deschis drumul arădenilor spre a doua victorie pe teren propriu din acest campionat.

Daniel Graovac (Astra / 27 de ani) – Titular incontestabil în defensiva Astrei, a avut şi în acest meci o evoluție fără greşeală.

Marius Constantin (Universitatea Craiova / 36 de ani) – Veteranul din defensiva oltenilor a fost ca un zid în fața adversarilor. Este liderul celei mai bune apărări din campionat.

Evgeniy Shliakov (UTA / 29 de ani) – Un transfer reuşit, care a adus un plus jocului practicat de arădeni. A înscris pentru întâia oară în Liga 1.

Mijlocași

Andrei Cordea (Academica / 21 de ani) – A marcat un gol, primul din carieră în Liga 1, apoi a contribuit la reușita lui Markovic, prin care ilfovenii şi-au trecut în cont toate punctele.

Aias Aosman (FC Hermannstadt / 26 de ani) – S-a impus ca titular la FC Hermannstadt, iar prestaţiile sale sunt tot mai apreciate. Şi-a trecut în premieră numele pe tabelă.

Marco Dulca (Chindia / 21 de ani) – O nouă evoluţie solidă pentru mijlocaşul Chindiei, care s-a maturizat mult în acest sezon în care îmbracă tricoul târgoviştenilor.

Petrişor Petrescu (FC Hermannstadt / 27 de ani – FOTO) – A centrat excelent la ambele reuşite izbutite de Yazalde. Are șase pase decisive în acest sezon, fiind printre cei mai buni din CASA Liga 1 la acest capitol.trei fotbaliști de la fc hermannstadt în echipa ideală a etapei trecute din liga 1

Atacanți

Yazalde Gomes (FC Hermannstadt / 32 de ani) – Titularizat pentru întâia oară în ediţia curentă, a marcat două goluri, ajungând la 20 de reuşite pe prima scenă în 86 de meciuri.

Hamidou Keyta (FC Botoşani / 26 de ani) – A înscris golul graţie căruia botoşănenii au luat trei puncte de aur în lupta pentru calificarea în play-off. Cifre formidabile în 2020/2021: 14 goluri marcate şi trei pase decisive.

Antrenorul etapei

Marinos Ouzounidis (Universitatea Craiova / 52 de ani) – De la meci la meci, jocul alb-albaştrilor a crescut calitativ, iar asta i se datorează tehnicianului grec, care a schimbat sistemul şi i-a pus mai mult în valoare pe jucătorii exponenţiali din lot.

Ultima oră

Comentariul meu