tragedia de la cristian - doi dintre morți erau soț și soție - se întorceau acasă la căpâlna

În accidentul de duminică dintre Cristian și Săcel și-au pierdut viața trei persoane. Unul dintre ei este taximetristul, vinovat de producerea accidentului, iar ceilalți doi, un bărbat și o femeie, din județul Alba. Aceștia se aflau în mașină alături de fiica sa, iar cu toții de îndreptau către Alba, în satul unde locuiesc.

VEZI AICI CINE E TAXIMETRISTUL VINOVAT DE PRODUCEREA ACCIDENTULUI 

Familia C. era din Căpâlna, județul Alba. Bărbatul, I.C.,  de 58 de ani, se afla la volanul mașinii în momentul impactului. Alături de el în mașină era soția, M.C., de 48 de ani și fiica lor, N.P. de 30 de ani, care este și însărcinată.

În urma impactului cei doi soți au fost grav răniți și resuscitați la fața locului. Din păcate însă au fost declarați decedați.

VEZI AICI DETALII, VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI 

Fiica lor, însărcinată în 30 de săptămâni, a ajuns la spital cu fractură de femur.

VEZI AICI CARE E STAREA DE SĂNĂTATE A TINEREI

Familia era din satul Căpâlna din județul Alba. Cunoscuții spun că părinții veniseră la Sibiu să o ia pe fiica lor și împreună se întorceau în Căpâlna. ”Era o familie adevărată, respectabilă. am auzit și eu de tragedie, îi cunoșteam așa, puțin…Fata locuia în Sibiu, au venit după ea și veneau acasă. Erau oameni de treabă, domnul lucra la hidroelectrica. Și parcă mai au o fată”, spune Nicolae Morar, primarul comunei Săsciori, de care aparține satul Căpâlna.

În urma accidentului a decedat și șoferul vinovat de producerea lui, un taximetrist de 32 de ani.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu