sibiul, exemplu pentru cluj - clujenii au apreciat utilajul de replantat arbori

Sibiul este un exemplu pentru Cluj-Napoca. Locuitorii orașului au apreciat utilajul de replantat arbori, pe care Primăria municipiului de pe Cibin îl folosește pe prima arteră smart – Calea Dumbrăvii. 

Clujenii au aplaudat ideea Primăriei Sibiu de a reloca arborii de pe Calea Dumbrăvii cu ajutorul unui utilaj special,, scrie Ziua de Cluj.

O serie de comentarii au apărut pe rețelele de socializare de la persoane care își doresc ca Primăria Cluj să achiziționeze un astfel de utilaj precum cel din Sibiu.

VEZI AICI IMAGINI CU UTILAJUL DE RELOCAT ARBORI

“Vă încurajez să trimiteți o sesizare cu propunerea de a achiziționa utilajul ca să vedem răspunsul primăriei”, a propus președintele Asociației Societate Organizată Sustenabil Cluj, Adrian Dohotaru. “Culmea că un asemenea utilaj nu e scump deloc, comparativ cu prețul achiziționării continue de arbori din pepiniere”, a replicat un clujean. Inițiativa este încurajată de arhitectul șef al județului. “Asta chiar ar merita ca proiect de bugetare participativă”, susține Claudiu Salanță.

Locuitorii Clujului s-au plâns adesea de tăierea, cu sau fără justificare, a unor arbori de pe teritoriul municipiului, fie de către dezvoltatori imobiliari privați, fie chiar de către administrația locală, pentru concretizarea unor proiecte.

Compania clujeană Eco Garden vine însă cu un răspuns pentru clujenii care au cerut achiziționarea utilajului folosit la Sibiu. Eco Garden spune că deține un astfel de utilaj, pregătit să execute lucrări în oraș în această primăvară.

Sursa: Ziua de Cluj

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „Sibiul este un exemplu pentru Cluj-Napoca.”

    Pentru un utilaj suntem exemplu? HAA!!! Da…si ati uitat sa mentionati ca si pentru stadion si pentru sala polivalenta suntem un exemplu…de „asa NU” 😀