sibieni prinși la volan cu permise de conducere false - erau ''eliberate'' în italia și grecia
foto: arhivă

Doi sibieni au fost prinși în colțuri diferite ale județului, aproximativ în același timp, încălcând aceeași regulă: circulau cu un carnet de conducere fals, emis de alte țări. Unul dintre ele de autoritățile din Italia, altul de cele din Grecia. Ambii șoferi au dosar penal.

La data de 4 aprilie, în jurul orei 13:25, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au oprit pentru control în trafic, în localitatea Sărata, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 25 de ani, din Avrig.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că permisul de conducere prezentat de bărbat, eliberat de autoritățile unui alt stat, ar fi fals.

La aceeași dată, în jurul orei 15:30, pe str. Principală din Cârțișoara, polițiștii anterior menționați au oprit pentru control în trafic un autoturism la volanul căruia a fost identificat un localnic în vârstă de 19 ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că permisul de conducere prezentat de acesta, eliberat de autoritățile unui alt stat, ar fi fals.

În ambele cazuri, s-au deschis dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul de o persoană care nu posedă permis de conducere, uz de fals și complicitatea la uz de fals.

Ultima oră

Comentariul meu