copil cu dosar penal la marpod - a condus un scuter
Foto Arhivă

Un adolescent din Marpod s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști în timp ce se plimba cu un moped neavând permis de conducere.

„La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 1815, pe DJ 105A, în localitatea Marpod, polițiștii din Agnita au depistat un minor în vârstă de 16 de ani, din Marpod, în timp ce conducea un moped”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că minorul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar mopedul nu este înmatriculat/înregistrat, având aplicat număr fals de înmatriculare.

Pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat și cu număr fals de înmatriculare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bine ca l-ati prins pe copilul acela cu scuterul, ca pe enduristii care circula cu motoare neinmatriculate si nesemnalizate nu-i vedeti, vitejilor!