bogdan trif despre pozele în care apare fără mască - ”am stat câteva secunde pentru a putea să respir”
Foto www.mitropolia-ardealului.ro

Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, a postat în data de 14 martie câteva fotografii în care apărea fără masca de protecție, chiar dacă participa la o slujbă în interiorul bisericii din Șaroșu pe Târnave și era înconjurat de zeci de persoane. Tot fără mască apare într-o fotografie alături de ÎPS Laurențiu Streza și alți preoți. Explicația lui Bogdan Trif este că și-a dat jos masca pentru câteva secunde și oricum are anticorpi.

Bogdan Trif a fost contactat de Ora de Sibiu la momentul apariției articolului în care se vorbea despre aparițiile sale fără masca de protecție (CITEȘTE AICI ARTICOLUL ȘI VEZI TOATE FOTOGRAFIILE), dar nu a răspuns apelului și ulterior mesajului. Și-a justificat însă gestul printr-un comunicat de presă ulterior în care spune:

”Ați verificat toate activitățile mele, pentru a vedea dacă am încălcat în vreun fel restricțiile adoptate pe timp de pandemie. Ați găsit două poze în care sunt în biserica din Șaroș pe Târnave, împreună cu ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, în momentul în care mi-a înmânat o icoană și o diplomă, preț de câteva secunde. Dar în această situație, am păstrat distanța față de celelalte persoane.

Ați mai găsit o poză făcută în incinta bisericii din Șaroș pe Târnave, în momentul în care mi-am schimbat masca și am stat câteva secunde pentru a putea să respir, după ce am purtat masca o zi întreagă. Dar, chiar și atunci, m-am asigurat că cei din jurul meu poartă mască, astfel încât să nu existe niciun pericol.

Mai mult decât atât, aveam anticorpi suficienți pentru a nu fi contaminat cu această boală, deoarece am fost infectat anterior cu COVID, având și testul făcut la zi, cu rezultat negativ”

La două săptămâni după ce a publicat fotografiile fără masca de protecție, Bogdan Trif a amendat public și într-un mod deloc delicat faptul că Raluca Turcan, Daniela Cîmpean și Adrian Bibu apăruseră fără mască la o acțiune de împădurire.

Ultima oră

Comentariul meu