top 20 obiective turistice de vizitat în sibiu - printre ele si o abație

Sibiul este, fără doar și poate, unul din cele mai frumoase orașe din România. A apărut în cele mai prestigioase reviste de travel și multe din zonele orașului au ocupat poziții fruntașe în top-urile cu locurile de vizitat. Dar, turiștii care vin aici au nevoie în continuare de un ghid, dar și sibienii este bine să își amintească de locurile frumoase din orașul lor. Iată un top al locurilor musai de vizitat în Sibiu.

Cei de la Libertatea au realizat topul celor mai frumoase 20 de locuri din Sibiu, care nu trebuie ratate de niciun turist care ajunge aici.

Pe primul loc se află Podul Minciunilor, un obiectiv turistic de care a auzit majoritatea lumii. Cei care ajung în zona centrală sunt îndrumați evident, către Piața Mare, Piața Mică, Turnul Sfatului sau piațetele micuțe, dar pline de farmec. Împrejurimile Sibiului au dus și ele vestea frumseții locului, așa că Transfăgărășanul este un drum neapărat de parcurs sau Abația Cârțișoara un loc de explorat.

Până la al 20-lea obiectiv mai este, așa că top-ul complet se găsește AICI.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Este vorba despre abația cisterciană de la Cârța. Cârțișoara este înspre Transfăgărășan. Ați scris câteva rânduri și le-ați amețit și pe acestea….