recomandări de weekend la sibiu - cap de afiș: căutatul ouălor în muzeul în aer liber

Meteorologii anunță vreme posomorâte pentru acest sfârșit de săptămână, dar chiar și așa, avem activități de care ne putem bucura în weekend.

Am selectat cele mai interesante evenimente care se desfășoară în acest weekend la Sibiu la care vă invităm să participați.

Teatrul GONG

LIVE-STREAM Atelierul de Meșterilit – Oglinda primăverii

Calendaristic suntem deja la mijlocul primăverii, însă iarna cea friguroasă încă ne joacă feste și nu se dă bătută așa ușor. Tocmai de aceea, Rilă și Aurilă vor meșterili o oglindă a primăverii pentru a încuraja acest anotimp să-și intre pe deplin în drepturi. Oglinda va fi ornată cu diverse floricele și decorațiuni, iar voi, micii meșteri din fața ecranelor sunteți încurajați să fiți cât mai creativi în confecționarea acestui accesoriu primăvăratic. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani și va avea loc duminică, 2 aprilie la ora 11:00, live pe pagina de Facebook a Teatrului Gong.

Teatrul Național ”Radu Stanca” – Scena Digitală

Tom și Jerry de Rick Cleveland

Nu, „Tom și Jerry” nu este un desen animat! Este mai degrabă un film de acțiune pentru oameni mari. Este un text îndrăzneț și un spectacol pe măsură despre crimă și „compasiunea care e cel mai mare dușman”, destinat amatorilor de senzații tari și, mai ales, de umor negru. Spectacolul este recomandat celor cu vârsta de peste 16 ani și va avea loc sâmbătă, 3 aprilie la ora 19.00.

O zi de vară

Două personaje, o singură mare problemă existențială – a te sinucide sau nu. Mai precis, o viață devine insuportabilă atunci când destinul ți se dezvăluie ca o farsă permanentă, punându-ți mereu bețe în roate, sau atunci când până și cele mai mărunte capricii îți sunt satisfăcute? Se întrevăd astfel începuturile unei prietenii care i-ar putea ajuta pe Neizbut și Izbut să descopere adevărata valoare a unei vieți umane. Spectacolul va avea loc vineri, 2 aprilie la ora 19.00.

Activități Muzeul Astra de Paștele Catolic

Muzeul ASTRA organizează în perioada 2-4 aprilie 2021 o serie de activități specifice Paștelui Catolic. Este vorba despre Vopsirea ouălor de Paști – o activitate adresată în special copiilor, Pomișorul de Paște, element de bază în decorul mesei tradiționale în Duminca Paștelui la sași și reconstituirea obiceiului Căutatul ouălor (ger. Eiersuchen) , adresat copiilor. Mai multe detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu