prins în trafic fără itp și rca - amendă de aproape 2.500 lei pentru șofer
foto: arhivă

Un bărbat care avea permisul de conducere suspendat a fost prins în Sibiu conducând un autoturism care avea ITP-ul expirat și fără poliță RCA. A primit o amendă de aproape 2.500 de lei, și i-au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul.

„La data de 2 aprilie, în jurul orei 01:30, pe str. Rahovei din municipiul Sibiu, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism deși dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice îi era suspendat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul condus avea ITP-ul expirat și nu avea încheiată poliță RCA. În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 2.450 de lei, fiindu-i reținut certificatul și plăcuțele de înmatriculare.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Ultima oră

Comentariul meu