povestea cumplită a copilei spânzurate la cisnădie - „irina era o fetiță liniștită”
Sursa: Google Maps

Un eveniment cumplit a avut loc, în seara zilei de joi, în orașul Cisnădie. O fetiță în vârstă de numai 12 ani s-a sinucis în camera sa. Copila locuia cu fratele său și cu părinții lor, care, atunci când tragedia s-a petrecut, erau plecați de acasă. Oamenii care au cunoscut-o spun că micuța era extrem de cuminte și liniștită.

Un apel disperat a venit, seara trecută, pe numărul de urgență 112. Un tată din Cisnădie anunța că are nevoie ca un echipaj medical să fie trimis pe strada Florilor, întrucât are bănuieli că fetița lui și-a pus capăt zilelor în apartamentul în care locuiau. Bărbatul a fost sunat de fiul său, în vârstă de 9 ani, care, când a venit de la joacă, și-a găsit sora mai mare spânzurată în camera sa.

CITEȘTE ȘI: Fetița care s-a spânzurat la Cisnădie a fost găsită de fratele ei

Echipajul ambulanței trimis la fața locului a găsit-o pe fetiță inconștientă. Tatăl a sperat până în ultima clipă că micuța e în viață. A venit într-un suflet acasă, ajungând deodată cu echipajul medical.

Cei care au cunoscut-o pe Irina spun că fetița era extrem de liniștită și cuminte. Apropiații fetei sunt șocați de cele întâmplate și nu le vină să creadă că fata nu mai este printre ei.

CITEȘTE ȘI: Fetița care s-a spânzurat la Cisnădie – Director: „Era bursieră, o elevă conștiincioasă”

Sute de comentarii de condoleanțe și păreri de rău au fost publicate și pe rețelele de socializare de către oameni care, deși nu o cunoșteau pe Irina, au rămas înmărmuriți la auzul tristei povești.

Tânăra era elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cisnădie. Era o elevă eminentă, activă și foarte bună la învățătură. Avea chiar și bursă, fiind printre cei mai buni elevi din clasă. Directorul școlii, Constanța Poplăcean, spune că vestea morții copilei a venit ca un fulger.

Sursele Ora de Sibiu spun că fetița nu a mai avut antecedente sau alte încercări de a se sinucide.

Ultima oră

Comentariul meu