carantina de la cisnădie anunțată prin ro-alert

Orașul Cisnădie a intrat, începând de vineri, în carantină zonală. Timp de 14 zile, cisnădienii sunt obligați să respecte mai multe restricții. Circulația în afara locuinței este interzisă, exceptând deplasările justificate. Pentru a informa populația despre noile măsurile, ISU Sibiu a transmis pe telefoanele mobile ale locuitorilor orașului un mesaj RO-ALERT.

Telefoanele mobile ale cisnădienilor au răsunat în această dimineață. Au primit informări RO – ALERT privind carantina orașului în care locuiesc.

Vezi și: Orașul Cisnădie intră în carantină două săptămâni – Se introduc noi restricții

„În urmă cu puțin timp ISU Sibiu a transmis un mesaj de avertizare și informare RO – ALERT privind CARANTINAREA ZONALĂ începând cu 02.04.2021 ora 00:00 pentru o perioadă de 14 zile, a localității Cisnădie precum și recomandări privind respectarea regulilor de distanțare și igienă”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

carantina de la cisnădie anunțată prin ro-alert

DESCARCĂ MODELUL DECLARAȚIEI PE PROPRIE RĂSPUNDERE PE TIMP DE ZI

Începând cu data de 2 aprilie, în intervalul orar 5:00-20:00, se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, cu anumite excepții. Cetățenii din Cisnădie au voie să meargă la serviciu, la cumpărături, la medic, service auto sau la plimbare cu animalele de companie sau la saloanele de înfrumusețare.

CITEȘTE ȘI: Lista restricțiilor din Cisnădie – Puteți merge la salon, cu mașina la service sau să plimbați animalele

Ultima oră

Comentariul meu