turcan și cîmpean, amendate cu 500 de lei pentru că nu au purtat mască de protecție - bibu a scăpat

Raluca Turcan și Daniela Cîmpean au fost amendate cu câte 500 de lei fiecare fiindcă nu au purtat mască de protecție. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma apariției imaginilor cu acestea în mediul online. Adrian Bibu a scăpat de sancțiune.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean și administratorul județului, Adrian Bibu, au participat, în weekend, la o acțiune de împădurire inițiată de Primăria Tălmaciu. Cei trei au fost suprinși în mai multe imagini în timp ce nu purtau mască de protecție, deși aceasta era obligatorie. Adrian Bibu a fost confirmat la scurt timp cu COVID-19.

CITEȘTE ȘI: Adrian Bibu internat cu covid, după ce a plantat pomi alături de Cîmpean și Turcan – Niciunul nu avea mască

În una dintre imaginile postate pe rețelele de socializare, Raluca Turcan și Daniela Cîmpean sunt surprinse în bena unei mașini de teren, alături de alte patru persoane, și niciuna dintre ele nu poartă mască de protecție. În urma acestor imagini, polițiștii s-au sesizat și au aplicat amenzi. Turcan și Cîmpean au primit câte 500 de lei de căciulă. Bibu a scăpat, deși și el apare în alte imagini fără mască.  turcan și cîmpean, amendate cu 500 de lei pentru că nu au purtat mască de protecție - bibu a scăpat

„În urma apariției în mediul on-line a unor imagini în care sunt înfățișate mai multe persoane care nu poartă masca de protecție în timp ce se află în bena unui autovehicul, polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificate 6 persoane de sex feminin, care au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020. Astfel, polițiștii au reținut că la data de 27 martie 2021, aflându-se în bena unui autoturism, respectivele persoane nu au purtat masca de protecție individuală, nerespectând astfel măsurile de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor în contextul stării de alertă instituită la nivel național pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 lei, potrivit art. 65 lit. h din Legea 55/2020”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu