primarul din cisnădie, isteric în ziua carantinării orașului - „eu nu vorbesc cu presa”

Orașul Cisnădie intră, începând de joi noapte, în carantină zonală. Este cea de-a doua localitate din județul Sibiu vizată de o astfel de măsură, după Tilișca. Rata incidenței a crescut foarte mult aici în ultimele zile, astfel că autoritățile au decis că este nevoie să se impună noi restricții pentru a mai „domoli” infectările cu COVID-19. Primarul orașului, Gheorghe Huja, nu pare a fi interesat de măsură, întrucât, contactat de Ora de Sibiu, a devenit isteric și, urlând, a menționat că „nu vorbește cu presa” despre acest subiect.

Primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, este supărat nevoie mare în ziua carantinării orașului pe care îl conduce. Edilul a fost contactat de reporterii Ora de Sibiu și, rugat că spună ce le transmite cisnădienilor în contextul în care rata de infectare cu COVID-19 crește vertiginos, primarul a devenit extrem de nervos și iritat de telefonul primit.

Situația din Cisnădie este gravă, având în vederea că orașul are cea mai mare rată de infectare din județ, astfel că, în acest context, vocea primarului este importantă pentru cetățeni. Fiindcă se impune o carantină, primarul a fost contactat pentru a le spune câteva cuvinte cisnădienilor îngrijorați de situație. Însă n-a dorit s-o facă. Ba mai mult, aflând că vorbește „cu cei de la presă” a devenit irascibil, tonul vocii fiind… iritat.

„Eu nu mai răspund la telefon la Ora de Sibiu, veniți la Primarie dacă aveți ceva de vorbit cu mine. Nu știu cine sunteți dumneavoastră, dar eu nu vă mai răspund, nu mai vorbesc la telefon cu presa și televiziunea. Nu mai vreau să vă răspund”, a spus primarul, întrebat ce părere are despre carantinarea orașului la cârmele căruia se află.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Este normal sa nu vorbeasca! Nu poate…
    Posibil ca nici nu poate scrie !
    A fost ales de majoritatea analfabeta.

  2. bine ca la buciresti si cluj nu e carantina, cu incidenta mai mare. e totul o gluma proasta.

  3. Personajul asta se simte tot timpul o victima. Incepand de la alegeri si pana la carantina. O parte din alegatorii lui se plimba fara masca pe strada, e plina Cisnadia de smecheri cu masca sub barba. Daca militia doarme, ce-ar fi vrut „primarul”?

      1. Nu cred ca suntem „pretene” dar la cat de corect ai scris, cred ca esti chiar primarul sau macar un alegator al lui! E plina tara de analfabeti experti in domenii paralele cu ei!
        Daca e dupa tine, covidul nu se ia, nu exista, e arma biologica, asa-i? Pai poate murim toti astia mai prosti si ramaneti voi, desteptii si expertii in toate!