foto - hoțul strigă hoții - bogdan trif, fără mască la un eveniment public

Raluca Turcan, Daniela Cîmpean și Adrian Bibu au declanșat un adevărat scandal la începutul săptămânii după ce poze cu ei, fără mască de protecție, au fost publicate pe mai multe pagini de Facebook. Unul dintre cei mai înverșunați acuzatori a fost Bogdan Trif, șeful PSD Sibiu. Însă, el nu s-a ghidat după zicala ”să arunce primul piatra cel ce nu a greșit niciodată”. A aruncat-o, probabil uitând că în urmă cu două săptămâni a comis aceeași greșeală. Deși se afla într-o biserică, înconjurat de zeci de persoane, a fost fotografiat fără mască de protecție. La fel și în afara bisericii, chiar lângă Mitropolitul Laurențiu Streza.

VEZI AICI FOTOGRAFIILE CU TURCAN, CÎMPEAN ȘI BIBU, FĂRĂ MASCĂ DE PROTECȚIE

„Sunt niște teroriști!”, afirmă premierul Cîțu, despre Turcan, Cîmpean și Bibu”- așa își începea postarea pe pagina de Facebook liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, vorbind despre faptul că cei trei PNL-iști au fost surprinși fără mască de protecție la acțiune de împădurire.

Bogdan Trif a făcut însă același lucru. În data de 14 martie a postat fotografii de la sfințirea picturii bisericii din Șaroșu pe Târnave. În câteva dintre ele Bogdan Trif nu poartă mască, deși este înconjurat de zeci de persoane. Două dintre ele sunt surprinse în exterior, în timp ce mitropolitul Laurențiu Streza îi înmânează o icoană. Nici Preaînaltul și nici ceilalți preoți care sunt în jurul lor nu poartă masca de protecție.

foto - hoțul strigă hoții - bogdan trif, fără mască la un eveniment public
Foto Facebook Bogdan Trif
foto - hoțul strigă hoții - bogdan trif, fără mască la un eveniment public
Foto Facebook Bogdan Trif

Nici în interior, în timpul slujbei religioase, Bogdan Trif nu a purtat masca de protecție. O fotografie publicată chiar pe site-ul mitropoliei Ardealului îl surprinde pe liderul PSD ca fiind singurul din mulțime care nu poartă masca.

foto - hoțul strigă hoții - bogdan trif, fără mască la un eveniment public
Foto www.mitropolia-ardealului.ro

foto - hoțul strigă hoții - bogdan trif, fără mască la un eveniment public

Declarații contradictorii

Alăturat fotografiilor de la Șaroșu pe Târnave, Bogdan Trif împărtășea urmăritorilor săi pildele pe care le primise din partea preoților:  ”Înalt Prea Sfinția Sa Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, ne-a vorbit astăzi, la sfințirea picturii bisericii cu hramul „Înălțarea Domnului” din Șaroșu pe Târnave, despre iertare. Despre cât de important este să iertăm greșelile semenilor noștri pentru ca Dumnezeu, așa cum îi cerem în rugăciunea „Tatăl nostru”, să ne ierte și nouă greșelile noastre”

După doar două săptămâni, discursul lui Trif s-a schimbat radical, vorbind despre Raluca Turcan, Daniela Cîmpean și Adrian Bibu, care nu au purtat mască la o acțiune de împădurire.

”❗Acest episod dovedește încă o dată falsitatea și ipocrizia acestor așa-ziși liberali care, de dimineața până seara, ne somează să stăm în case, închid activități trimițând spre faliment zeci de mii de firme și, implicit, sute de mii de oameni în șomaj.
❗ Să nu uităm că doamna Turcan nu este la primul eveniment de acest fel. La începutul pandemiei a fost surprinsă în sediul Guvernului, în cabinetul fostului premier Ludovic Orban chefuind cu berea și whisky-ul în față, fără nicio jenă.
❗ De fapt, doamnele Turcan și Cîmpean au făcut petreceri periodice în acest an de pandemie, cu colegii lor de partid, în disprețul celor obligați să respecte restricțiile impuse de guvernul lor. Unele fotografii de la cheful din februarie 2021 au apărut în spațiul public pentru că unii colegi de partid nu s-au putut abține și le-au postat pe paginile lor de socializare” sunt o parte dintre acuzațiile postate de Bogdan Trif pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Trif a fost contactat pentru a oferi un punct de vedere, dar până la ora publicării articolului nu a răspuns solicitării.

 

Ultima oră

Comentariul meu