foto - angajați ai primăriei sibiu cu masca sub bărbie, la plantat de copaci

Este săptămâna sibienilor care nu poartă masca de protecție. După ce Raluca Turcan, Daniela Cîmpean și Adrian Bibu au apărut în fotografii, fără mască (CITEȘTE AICI), apoi Bogdan Trif, liderul PSD Sibiu, a postat același gen de poze (CITEȘTE AICI), nici o parte din angajații Primăriei Sibiu nu respectă legea. Trei dintre aceștia, în frunte cu șeful de echipă, au fost fotografiați la Piața Cibin, în timpul orelor de serviciu, fără a purta masca.

Cei trei se aflau joi, în jurul prânzului, la Piața Cibin, unde au plantat câțiva copaci. Cel mai probabil sunt angajați la Spații Verzi, iar cei trei erau coordonați de șeful de echipă care, la rândul lui, purta masca sub bărbie. O sibiancă ce trecea prin zonă le-a atras atenția asupra faptului că ar trebui să poarte corect masca, însă a fost tratată ”cu spatele”.

foto - angajați ai primăriei sibiu cu masca sub bărbie, la plantat de copaci foto - angajați ai primăriei sibiu cu masca sub bărbie, la plantat de copaci foto - angajați ai primăriei sibiu cu masca sub bărbie, la plantat de copaci foto - angajați ai primăriei sibiu cu masca sub bărbie, la plantat de copaci

Purtarea măștii este obligatorie în spațiile publice, atât la interior, cât și la exterior.

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Cu doua valori DANCILA la CJ si Primarie , este normal.Plus super valoarea TURCAN!
    Daca nu va convine ce ati votat, este tarziu pentru regrete.