fetița care s-a spânzurat la cisnădie a fost găsită de fratele ei de 9 ani
FOTO - Arhivă

Fetița în vârstă de aproximativ 12 ani care s-a sinucis, joi seara, în apartamentul ei din Cisnădie a fost găsită moartă de fratele ei mai mic, în vârstă de doar 9 ani, care tocmai ce venise de afară de la joacă. Micuțul și-a sunat tatăl, care mai apoi a solicitat sprijinul echipajelor medicale, în speranța că fata este încă în viață. Din nefericire, copila era decedată.

Copila în vârstă de 12 ani, care și-a pus capăt zilelor în apartamentul în care locuia din Cisnădie, a fost găsită spânzurată, în camera sa, chiar de fratele ei. Micuțul a văzut-o moartă pe sora lui, astfel că și-a alertat tatăl care nu era acasă.

„În această seară, în jurul orei 19,40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenția echipajelor medicale și a polițiștilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în orașul Cisnădie. Bărbatul fusese anunțat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconștientă”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din păcate, la fața locului, medicii și polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, echipajul medical pronunțând decesul fetiței.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a declanșat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul fetei.

Ultima oră

Comentariul meu