beat și cu permisul suspendat, prins la plimbare între sibiu și rășinari
foto: arhivă

Un sibian a fost prins pe drumul dintre Sibiu și Rășinari în timp ce conducea beat o mașină. Omul avea permisul suspendat.

„La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17,00, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106 Sibiu – Rășinari de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Rășinari. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge. Date fiind cele constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu