sibienii, sceptici față de vaccinul astrazeneca - zeci de înscriși s-au răzgândit
Sursa: rohealthreview.ro

Cea de-a treia etapă de vaccinare în România este în derulare. Sibiul se află în topul primelor județe din țară după dorința de vaccinare.

Listele de așteptare au fost luate cu asalt încă din primele ore de la startul înscrierilor. În ultimele zile, numărul de persoane înscrise pe listele de așteptare ale centrelor care folosesc AstraZeneca s-a redus considerabil. Se pare că sibienii sunt sceptici în legătură cu acest vaccin și se răzgândesc.

Centrele de vaccinare în care se administrează serul produs de Pfizer au fost cele mai căutate, listele de așteptare pentru aceste centre fiind extrem de aglomerate. După apariția mai multor ipoteze despre riscurile la care se expun cei vaccinați cu AstraZeneca, eficacitatea vaccinului este pusă la îndoială, iar majoritatea cetățenilor se răzgândesc și aleg să-și anuleze înscrierile sau să opteze pentru alt centru de vaccinare.

Conform platformei vaccin.live , doar 651 de sibieni sunt înscriși pe listele de așteptare pentru vaccinarea cu AstraZeneca, în timp ce pentru serul Pfizer sunt înscrise peste 19.000 de persoane.

sibienii, sceptici față de vaccinul astrazeneca - zeci de înscriși s-au răzgândit sibienii, sceptici față de vaccinul astrazeneca - zeci de înscriși s-au răzgândit

Ultima oră

Comentariul meu